DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki heyetle MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Aladdin İraz’ı ziyaret etti.
 
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Ülkemizin ve Batman’ın sorunlarını görüştüğümüz ve tartıştığımız yapıcı bir ziyaret oldu. Batman’da 9 bin kişiye istihdam sağlayan iş insanı derneği MÜSİAD, şehrimize yatırım ve istihdam konusunda önemli bir katkı sağlıyor.
Elbette işsizlik ile anılan bu kentin yeni yatırımlar alabilmesi, bölgenin “sahipsiz kenti” imajını ortadan kaldırabilmesi için tüm paydaşların ortak çabasına ihtiyaç duyuluyor. OSB’de yer bekleyen yatırımcılara yer tahsisinin bir an önce sağlanmasını, kalifiye personellerin yetiştirilmesi için nitelikli eğitim kurumlarının kurulmasını, destek sisteminin sadeleştirilmesini ve nitelikli bir yapıya bürünmesinin sağlanmasını, seri üretim, ticarileştirilme, markalaşma, sertifikasyon ve dijital dönüşüm konularında teşviklerin artırılmasını, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesini, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin uluslararası piyasaya ürün ve hizmet sunabilmesi için rekabetçi bir yapı elde edebilmesini ve lise eğitiminden başlamak üzere girişimciliğe yönelik eğitimler sunmayı hedefliyoruz.
 
DEVA Partisi olarak ülkemiz ve şehrimiz ile ilgili taş üstüne taş koyan herkesin yanında olmaya ve ilgili projelere destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler