DİKKAT! ADRESİNİZ DEĞİŞMİŞ OLABİLİR

DİKKAT! ADRESİNİZ DEĞİŞMİŞ OLABİLİR

Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü numarataj servisi bina numaraları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı son çalışma ile bazı binaların dış kapı numaralarının değişmiş olabileceği hatırlatmasında bulundu.
 
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Daire Başkanlığı, Mekansal Adres Kayıt Sistemine geçiş yaparak tüm mahallelerde adres ve numarataj güncellemeleri gerçekleştirildiğini belirten yetkililer açıklamada şu bilgilere yer verdi; “Adres ve numarataj güncellemesi ile bazı adresler değişirken bazılarında ise değişiklikler yaşanmamıştır. Vatandaşlar, yapılan değişiklikler sonucu kendi adreslerinin değişip değişmediğini “e-devlet” üzerinden kontrol edebilirler.
 
Adres ve numaratajda yaşanan güncelleme ile beraber halihazırda dış kapı numaraları da değişmiştir. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Daire Başkanlığınca değişen dış kapı numaralarının sayısı kurumumuza bildirilecek olup, değişen dış kapı numaralarının sayısının tespit edilmesiyle beraber kurumumuzca saha/arazi çalışmaları (sokak levhası, dış kapı numarası vs) yürütülecektir”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler