DİŞİKIRIK’TAN 2. DÖNEM MESAJI

DİŞİKIRIK’TAN 2. DÖNEM MESAJI

Eğitimci İş Adamı Cuma Dişikırık, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarısı için tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
 
Dişikırık mesajında “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz 15 günlük yarıyıl tatili ardından bugün yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyorlar. Bir ülkenin varlığını devam ettirebilmesi için yeniliği ve gelişmişliği en üst düzeyde tutması gerekmektedir. Yenilikçilik de ancak ve ancak genç zihinlerle oluşabilmektedir. Gençlerimize idealistliği ve düzgün bir hayat görüşünü aşılayabilme süreci ise ailede başlar ve okulda devam eder.
Geçmişini çok iyi bilen, bugününü çok iyi anlayan, geleceği için çok büyük hayalleri olan gençlerimizin iyi yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler