Duruşma öncesi silahlar konuştu

Duruşma öncesi silahlar konuştu

Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve mahkemeye intikal eden davanın duruşması öncesinde akraba iki grubun tartışması silahlı kavgaya dönüştü.
 

CADDE ORTASINDA CAN PAZARI

Aralarındaki arazi anlaşmazlığı bulunan ve mahkemeye intikal eden dava duruşması öncesi Batman Adliyesi önünde karşılaşan akraba olan iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.
 
Olayda 1 kişi hayatını kaybetti
 
Meydana gelen kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Abdulaziz Özerdem  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtalamayark, hayatını kaybetti. 
Olay, sabah 10.00 sıralarında Batman Adliyesi önünde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle açılan davaya katılmak için adliyeye gelen ve akraba olan Özerdem ailelerinin fertleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle Abdülkadir Özerdem (20), Nihat Özerdem (24), Erdem Özerdem (26) ve Abdülaziz Özerdem (29) kurşunların hedefi oldu.
Adliye önünde güvenlik önlemi alan polisler, kavgaya müdahale etti. Yolda yatan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kalp masajı yapılan Abdülaziz Özerdem, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Adliye önüne çok sayıda polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, kavgaya karışanların bir kısmı olay yerinden kaçtı. Bir kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler