Eğitim öncesi Belediye’den okullarda temizlik kampanyası

Eğitim öncesi Belediye’den okullarda temizlik kampanyası

17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak olan 2018 -2019 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Batman genelinde bulunan ilk, orta ve liselerde genel temizlik çalışması başlattı.

Batman Belediyesi, Batman’daki eğitime destek amaçlı, öğrencilerin okullarda daha hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalar yürütüyor. Başlatılan uygulama ile Belediye Temizlik ekipleri, Batman merkezde bulunan kamu okullarının bahçe ve okul çevresini genel temizlikten geçirdi.

OKULLAR TEMİZLENİYOR

Okullardaki temizlik çalışmalarında 10 büyük ve 4 küçük süpürge aracı ile çalışmalarını yürüten ekiplerimiz, takvimlendirdiği programa uygun olarak okulların temizliğini gerçekleştiriyor. Belediyenin okullara yönelik başlattığı temizlik kampanyası velilerin de taktirini topluyor. Kentin genel temizliğinden memnun kalan Batmanlı vatandaşlar, Belediyenin okullarda başlattığı temizlik çalışmasından memnun kaldıklarını belirterek; “Batmanımızın genel temizliğinden oldukça memnunuz. Eğitim öncesi okullarda da bu çalışmanın yürütülmesi bizleri mutlu etti. Çocuklarımız temiz bir ortamda okula gidecekler. Bundan dolayı Başta Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler