EKİM ZAMANI, ÇOCUK ZAMANI

Batman Belediyesi, yaz sezonunun bitiminin ardından yeni dönemde programladığı kültür sanat etkinlikleri içinde çocuklara özel bir yer verdi.

Batman Belediyesi, yaz sezonunun bitiminin ardından yeni dönemde programladığı kültür sanat etkinlikleri içinde çocuklara özel bir yer verdi.

 

Yeni dönem kültür sanat etkinliklerinde her yaş grubuna yönelik programlar içinde Ekim ayı kapsamında çocuk programlarına geniş bir yer ayrıldı.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde iki gün süren ve 4 seans şeklinde planlanan Çocuk Karnavalı Müzikalinde, Domino Adam show ve ilizyon gösterisi sunacak.

 

Batman Belediyesinin “Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” sloganıyla çocukları sinemayla buluşturan etkinlikler Ekim ayında da devam ediyor. Animasyon film gösterimleri çocuklar ve aileler için ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde Ekim ayı içerisinde Moanna, Leylekler, Zootropolis Hayvanlar Şehri, İyi Bir Dinazor ve Rio 2 adlı animasyon filmlerin gösterimi yapılacak.

 

 

Film ve show gösterilerinin yanı sıra çocuklar için hazırlanan programlar içinde tiyatro oyunlarına da yer verildi. Ekim ayı boyunca ‘Ege ile Gaga’ ‘Afacanlar Adada’ ve ‘çalışan Karıncalar’ adlı oyunlar, Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde çocuklarla ücretsiz olarak buluşacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler