EKMEN EMEKLİ OLDU

SANAYİ TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ABDULKADİR EKMEN EMEKLİ OLDU

 
Siirt ilinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdulkadir Ekmen, 1976 yılında Siirt Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde başladığı memurluk hayatını aynı kurumda tamamlayarak emekli oldu.
 
1981 yılında Batman’da öğretmen olarak göreve başlayan Ekmen, 1986 yılında beden terbiyesi ilçe gençlik spor müdürü, 1990 yılında da Batmanın il olmasıyla birlikte Batman Gençlik Spor İl Müdürü olarak görev yaptı. Ekmen, 2002 yılında Batman Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne atandı. 2012 yılından bu yana Siirt ilinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak görev yapan Abdulkadir Ekmen, 45 yıllık devlet memuriyetinin ardından emekli oldu.
 
Ekmen, Siirt’te sanayi ve ticaret alanında birçok hizmete imza atarak, son dönemde ilimizdeki yatırımların gerçekleşmesinde önemli katkılar sundu.
 
Emekliliğini kendi kaleme aldığı duygusal bir metinle duyuran ve Siirtlilerle vedalaşan Ekmen, “Kamuda geriye baktığımda 45 yıl önceki aynı heyecanı hala taşıdığımı, devletime ve milletime hizmet etmenin sonsuz hazzını yaşadığımı görmek ve çalışma yaşamımı siz değerli Siirtli hemşerilerimle en güzel seviyede noktalamak benim için en büyük şereftir” dedi.
 
Abdulkadir Ekmen: “Başta görev yaptığım tüm devlet büyüklerime, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, girişimci vatandaşlarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerine, özel sektör temsilcilerine, tüm muhtarlarımıza, basınımızın kıymetli temsilcilerine ve kadirşinas tüm Siirtli hemşerilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler