EKMEN'İN PROMOSYON ÇAĞRISI KABUL GÖRDÜ

EKMEN'İN PROMOSYON ÇAĞRISI KABUL GÖRDÜ

 
Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, geçtiğimiz günlerde, Radyo Yüksel'de, Yüksel Çiftçi'nin sunduğu "Gündem Özel" programında,  promosyon ile ilgili yaptığı açıklamar banka yetkilileri tarafından dikkate alındı.
 
Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’in, emekli promosyonları için bankalara yaptığı çağrı, yerine ulaştı. Kentteki bankaların üst düzey temsilcileri Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen,le görüşerek promosyon tekliflerini sunmaya başladı.
 
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 2020 yılı emekli promosyonları için bankalara çağrı yaparak, en yüksek promosyonu teklif edecek banka ile anlaşmaya varabileceklerini söyledi.
 
Başkan Ekmen 12 bini aşan üye sayısı ile bankalara çağrı yaparken, emeklilerin bu Ülkenin her karış toprağında emeği olan azı dualı yüzü nurlu ak saçlı hanım efendi ve bey efendilerdir.bu ülkenin öğretmenidir ustalarıdır. Anadır babadırlar dedeler ninedir,ler insan babasını  annesini üzermi bu nedenle emekliğe yakışır bir promosyon ödemesi bankalar tarafından ödenmesi gerekir emekli sadaka istemiyor üye evlat,ta değildir.çalışana 3 yıllığına  3500 ücret ödeniyor emekliğe,de en az 3000 lira ödenmesi gerekir. emeklilerin hak ettiği promosyonu alabilmeleri için genel merkezimiz ve biz şubeler her türlü çabayı göstermekteyiz .
Ekmenin gazetemizde yayınlanan çağrısından sonra kentteki bankalarda teklifler bir bir gelmeye başladı. Bankaların üst düzey yöneticilerini dernek binasında ağırlayan Ekmen, teklifleri değerlendirmeye aldı. Başkan Ekmen “Emeklilere dilenci muamelesi yapmasına asla izin vermeyiz . bankalar kazançlarından  minicik bir miktarını emekliğe vermeyi çok görmesinler. Bizimle görüşe gelen tüm bankalar yetkililerine şükranlarımı sunarım.
 
Ekmen Radyo Yüksel'de şu açıklamalarda bulunmuştu.
 

PROMOSYON ÜCRETLERİ ARTIRILMALI

 Başkan Hüseyin Ekmen "Promosyon, emeklilerimiz için üç yıl önce SGK ve Bankalar ile belirlenen protokol ile aylık seviyelerine göre 1000 TL’ye kadar aylık alan emeklilerimize 300 TL, 1001-2000 TL arasında aylık alan emeklilerimize 375 TL, 2000 TL üzerinde aylık alan emeklilerimize ise 450 TL promosyon üç yıl süre ile ödenmiştir.

Türkiye Emekliler Derneği’nin mücadelesiyle elde edilen bu tutarlar bir ilk olduğundan bir kazanım olarak değerlendirilmelidir. Bankaların yüksek karlarına rağmen, emeklilerimize ödenen promosyonları yetersiz buluyoruz ve yeni dönemde üç yıl için en az bir maaş olması için Genel Merkezimiz ile birlikte mücadele veriyoruz."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler