EN BÜYÜK LASTİK VE KAPLAMA FABRİKASI AÇILDI

EN BÜYÜK LASTİK VE KAPLAMA FABRİKASI AÇILDI

Çağlayan Kardeşler Türkiye’nin en büyük lastik servisi ve kaplama fabrikasının açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

 

VALİ ŞAHİN AÇILIŞ YAPTI

    Batman-Bismil karayolunun 20. Kilometresinde açılan, Türkiye’nin en büyük lastik servisi ve kaplama fabrikasının  açılışına, Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Üniversitesi rektörü Aydın durmuş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Batman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Şevki Taş   ve çok sayıda davetli katıldı. Fabrika açılışı Vali Hulusi Şahin ve beraberindekiler tarafından  açılış duasının ardından yapıldı.

     FABRİKADA 100 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

    Batman’da 100 kişiye istihdam sağlayan lastik kaplama fabrikasının açılışında konuşan Vali Hulisi Şahin, “Yapılan hizmet Bismil’e, Diyarbakır’a Batman’a ve milletimize yapılıyor. Bu güzel eseri gerçekten açışını yaparken çok gururluyuz. Çağlayan ailesi insanlara ekmek getirmeyi kendine ilke edilmiş bir ailedir. Bu ailenin niyeti halis rotası düzgün bir ailedir. Çağlayan ailesinin başarısı, Sabancı ailesinin örneği olduğu gibi bence bu ailede de yatıyor. Sabancı ailesi neticede Kayseri’den çıkıp Adana’dan çıkıp Türkiye ve Dünya’ya yayılmıştır. Çağlayan ailesi ve diğer olan ailelerde Sabancı ailesinin arkasından gidiyorlar. Bakın şuan yaklaşık 100 kişiye ekmek verecek hale geldi. Ben Çağlayan ailesinin daha da büyüyeceğine ve daha da hizmet vereceğine inanıyorum. Burada çok değerli dostlarımı görüyorum Batman 17 haneli köyünü 450 bin nüfuslu devasa bir şehre getirmiş insanlar burada oturuyorlar. Her biri başarı hikayesidir, bunlarla beraber ülkemiz gelişecektir. Bu bozkırın ortasında böyle filizlenen sanayi tesisi inşallah ilerde daha büyükleri de gelecektir” dedi. 

 

       Açılışta konuşan Fabrika Genel Müdürü Hakan Çağlayan, “Bizler çağlayan ailesi olarak dün olduğu gibi bugünde tüm çalışanlarımızla ile birlikte ülkemiz bölgemiz ekonomisine ve istihdama katkı sunmayı hizmet verdiğimiz sektörde daima daha ileri gitmeyi hedeflemekteyiz. Bu temelde açılışını yaptığımız fabrikanın 600 metrekare kapalı 19 metrekare açık alanı ile bu sektör alanında Türkiye’de sayılı firmaların arasına girmenin gururunu yaşamaktadır” dedi. 

       Fabrikanın bölge ekonomisine katkısının olacağını söyleyen Çağlayan Kardeşler Oto Lastik  Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Çağlayan şu açıklamada bulundu:

 “Türkiye’nin kapalı ve açık alanda en büyük entegre binek, kamyon ve otobüs lastiği satış, servis ve kaplama fabrikasının açılışını,  çok değerli idarecilerimizle birlikte  yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bölge ekonomisine katkıda bulunacak son teknoloji Cutcure iş makinesi lastiği kaplama ünitesini de  beraberinde devreye alacağız.

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta İl Valimiz Hulusi Şahin ve protokol olmak üzere tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. ” Dedi. (Faruk Çiftçi)

1 Yorum

Abdullatif kaya

Abdullatif kaya

07 Ekim 2019
Batmanlilar için hayırlı uğurlu olsun Bol kazançlar inşallah

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler