ENGELLER KALDIRILIYOR

Belediye, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti.
 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, kamu kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Vali Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç listesi belirleyen Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından gelen talepler doğrultusunda 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını ihtiyaç sahiplerine teslim etti. 
 
Mahalle Buluşmaları’nda ve çeşitli yollarla engellilerden gelen talepleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yerine getirdiklerini aktaran Vali Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını engellilerimize dağıtıyoruz. Burada temsilen birkaç ailemiz var onlara ihtiyaç duydukları ürünü vereceğiz, diğerlerini de arkadaşlarımız evlerinde teslim edecek. Engelli bireylerimizi topluma bir yük olmadığını, onları daha iyi ortamda yaşattığımız zaman onların aslında bu toplumun kıymetli faydalı birer parçası olacağını bir kere daha hatırlatıyorum” ifadelerinde bulundu.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler