Engelli vatandaşlar için yarım otobüs alındı

Belediye engelli vatandaşların kullanabileceği yeni bir yarım otobüs alarak bu otobüsü engelli vatandaşların hizmetine sundu.

Batman Belediyesi engelli vatandaşların çeşitli etkinliklerde kullanabileceği yeni bir yarım otobüs alarak bunu hizmete sundu. Bugün engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, alınan yeni otobüsü tanıtarak, otobüsün engelli vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.

Yeni otobüsün hizmet girmesine ilişkin konuşan Aksoy, "Bazen şu şekilde talepler geliyor, geziye gideceğiz araç lazım, deplasmana gideceğiz araba lazım. Ondan sonra araba bulursunuz bu uyar mı uymaz mı, binebilir mi binemez mi diye sorunlar çıkıyor. Bu sorunu çözmek için, tekerlekli sandalyenin alınması, güvenlikli taşınması için bir otobüs aldık. Bundan sonra o otobüs sizlerin emrindedir. Spor kulüplerimiz deplasmanlara giderken, derneklerimiz gezilere giderken kendilerinin emrindedir. Bu otobüsün benzini yağı her şeyi bize ait. Biz hep toplanıyoruz konuşuyoruz ama sonucunda bir şey çıkmıyor. Yapabileceğimiz her şeyi sonuca bağlayalım. Bu otobüsün kullanımıyla ilgili planlama yapalım, ben sizi Kapadokya’ya göndereyim, Çanakkale’ye göndereyim, Antalya'ya göndereyim. O araba sizin emrinizde o arabayı başka amaçlarla kullanmayacağız. Eğer bizar daha para bulursam bir tane daha alacağım." ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler