ERZENİA AVM 400 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

2022’nin ikinci çeyreğinde açılması planlanan ve Ağustos ayında temeli atılan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla yükseliyor.
 
İçinde AVM, 5 yıldızlı otel, mağaza, kafe ve restoranlar ile faaliyet gösterecek olan Erzenia; üstü açık, meydan ve sokaklardan oluşan yapısı ile Batman’ın en büyük karma projesi olacak, açıldığında ise 400 kişilik istihdam sağlayacak.
 
 
 
Temeli 8 Ağustos’ta atılan projede, üç ayda kaba inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. Otoparklarla birlikte toplamda 7 katlı olacak Erzenia’da ilk 5 katının tamamlandığını belirten Erzenia Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu:“Projemizin tamamlanması için tüm ekibimizle heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda Batman’ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Ramada Plaza By Wyndham Otel’inin ise AVM ile bağlantılı olan bölümleri de tamamlandı. Biz AVM kısmında ince imalata geçtiğimizde otel kısmının diğer katları da atılacak. Batman ve çevre illerden 50’den fazla firma ile çalışıyoruz. Bu sayede inşaatımız süresince ekonomik anlamda büyük bir sirkülasyon sağlıyoruz” dedi. Mağazaların büyük oranda bittiği Erzenia’da yatırımcılar mağazaları gezip kiralama işlemlerine de başladı. ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler