EŞ BAŞKANLAR HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancılar Hali’ni ziyaret ederek hal komisyoncularıyla bir araya geldi.

Sebze ve Meyve Toptancılar Hali ziyaretinde Belediye Eş Başkanlarına Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Nemcik, M. Zeki Hedekoğlu ve belediye birim müdürlerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Sebze Meyve Komisyoncular Hal Başkanlığı Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte komisyoncuların dilek, talep ve şikâyetlerini dinleyen Eş Başkanlar ve beraberindekiler sorunların çözümü noktasında fikir birliğine varılabilmesi için Başkan Yardımcılarına bağlı birim müdürlerinin çalışma yapması yönünde talimat verdi.

Hal esnafının “sorunlarımıza çözüm bulunur mu?” sorusuna karşın Eş Başkanlar: “Bizde Sorunlar ötelenmez, anında çözüme kavuşturulur” diyerek Batman Belediyesinin dilek, talep ve sorunlara kayıtsız kalmadığını sözlerine ekledi.

Hal temizliğinin yanı sıra araç park yerlerinin belirlenmesi ve diğer konularla ilgili yapılması talep edilen çalışmaların masaya yatırılacağı belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler