EŞ BAŞKANLAR KORONA VİRÜS ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Batman Belediyesi EŞ Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, meclis üyeleriyle birlikte belediye tarafından korona virüsüne karşı yürütülen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını yerinde denetledi.

Korona virüsünün pandemi (salgın hastalık) halini almasından bu yana çalışmalarını arttıran Belediye Mezarlıklar, İtfaiye, Veteriner, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlükleri’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanları, Banka ATM’leri, yolcu durakları, park ve bahçeler, oturma bankları, şehirlerarası otogarı, ilçe otogarı ve kamuya açık alanlarda yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirttiler.

 

Bu zorlu süreçte temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren belediye birim personellerinin özverili bir şekilde çalıştığını vurgulayan Belediye Eş başkanları, üstüne düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getiren belediye çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda da uyarılarda bulunan Belediye Eş Başkanları, ülke genelinde yürütülen “Evde kal” çağrısına bütün vatandaşların azami şekilde uyması gerektiğini hatırlattı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler