EŞ BAŞKANLAR PERSONELİN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

EŞ BAŞKANLAR PERSONELİN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin İtfaiye Haftasını kutladı.
 
Belediye İtfaiye Müdürlüğüne yaptıkları ziyarette İtfaiye Müdürü Şafi Bekleyici ve itfaiye personeli tarafından karşılanan Eş Başkanlara; Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Hedekoğlu, Ercan Astan, Nevzat Nemcik, Mehmet Salih Çetinkaya ve meclis üyeleri eşlik etti.
Hafta dolayısıyla Belediye İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret ederek haftalarını kutlayan Eş Başkanlar, ardından İtfaiye Müdürlüğüne geçerek itfaiye personeliyle sohbet etti.
İtfaiye ekiplerinin yılın 365 günü 24 saat esasına göre çalışarak vatandaşın canını ve malını kurtarmak için canları pahasına mücadele ettiklerini söyleyen Eş Başkanlar: “Halkın can ve mal güvenliğini korumak için yeri geldiğinde canını ortaya koymaktan çekinmeyen itfaiye personelimizi bu günlerinde yalnız bırakmadık. İtfaiye personelimiz halkımızın tüm kesimleri ile iç içedir. Ağır ve zor bir işte çalışıyorlar bizler bunun farkındayız. Vatandaşımız başı sıkıştığında öncelikle itfaiye personelini arıyor. Çabalarından dolayı kendilerini kutluyoruz” dediler.
Batman Belediyesi İtfaiyesi donanım bakımından da oldukça ileri seviyede bulunduğunu hatırlatan Eş Başkanlar daha sonra personellerin itfaiye haftasını kutladı.
 
Eş Başkanlar İtfaiye Müdürlüğü merkez binasının ardından Belde ve İluh Mahallesinde bulunan diğer itfaiye istasyonlarına da giderek personelin haftasını kutladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler