Esnafın sorun ve talepleri dinlendi

Batman'ın Kozluk ilçesi çarşı merkezine gelen AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, Batman'ın Kozluk ilçesi çarşı merkezinde bulunan resmi kurumların Üçyol mevkiine taşınmasıyla mağdur olduklarını belirten esnafı ziyaret etti.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Çiçek, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, durumun takipçisi olacağını söyledi.

Çiçek, "Kozluk önemli bir ilçemiz. Hem tarihi dokusuyla hem de uluslararası geçiş yolunun üzerinde olması hasebiyle önemli bir nüfusu da barındırıyor. Aşağı ve yukarı Kozluk diye bayağı bir gelişim kaydetti. Aşağısı da gelişince haliyle birtakım sorunlar yeşermeye başladı. Özellikle esnaf kesimimizin kamu kurumlarının yerleşkeleriyle ilgili talepleri oldu. Bugün esnaflarımızla gerekli istişarelerimizi yaptık. Ortak bir uzlaşı ve akıl çerçevesinde Kozluk'un her tarafına faydalı olacak birtakım adımlar atılması gerektiği konusunda mutabık kaldık." dedi.

Sorunu gerekli mercilere aktarıp, değerlendirme yapacaklarını ifade eden Çiçek, "Buradaki amacımız Kozluk'un bütüncül bir şekilde gelişmesi. Özellikle tarihi ve doğal dokusunun da korunarak hem turizme hem ticari hayata yansımasının sağlanmasıdır. Bu tür girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Kozluk'umuzun gelişimi için elimizden gelen bütün çabayı sarf etmeye çalışacağız." şeklinde konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler