ESNAFIN TELEFONU ÇALINDI

Gün Ortasında Esnafın Telefonu Çalındı

Batman’da hırsızlar artık gün ortasında ellerini kollarını sallayarak iş yerlerine girip dükkânları soyuyorlar.

 

En son yaşanan olayda bir hırsız herkesin gözleri önünde, gün ortasında Pınarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarında bir esnafın dükkânına girip masaüstündeki cep telefonunu çaldı.

Kamera görüntülerine de yansıyan hırsızlık olayı sonrası tepki gösteren esnaf, bu tür hırsızlık olaylarının ilk olmadığını, son zamanlarda hırsızların gündüz ortası iş yerlerine girip hırsızlık yaptıklarını söyledi. Bu durumun kendilerini korkuttuğunu belirten esnaf, hırsızların bu cesareti nereden aldıklarını bilemediklerini if

Dükkânının önünde otururken masasının üstündeki pahalı cep telefonu çalınan Seyfettin Yılmaz, “Biz esnaflarda her gün bir hırsızlık olayı oluyor. Hırsızlara yönelik caydırıcı cezalar olması gerekir ki hırsızlık yapmasınlar. Geçenlerde bir şahıs malzeme almak niyetiyle dükkâna geldi ve oturdu. Bulduğu ilk fırsatta 4-5 bin liralık telefonu alıp ortadan kayboldu. Cezaların az olması hırsızların lehine oluyor.

Polisler hırsızları yakalıyor ama bakıyorsun hâkimler 2 gün sonra bırakıyor. Bu sefer hırsızlar tekrar hırsızlıklarına devam ediyor. Yetkililere sesleniyoruz. Bunların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Yapacak başka bir şeyimiz kalmadı. Hırsızı vursan senin başın yanar. Bıktık onlardan. Yetkililerden ricamız gerekeni yapmalarıdır. Esnaf olarak kapımızı açık bırakıp bir lavaboya, namaza gidemiyoruz. Bir şey çalınacak diye aklımız hep kapıda kalıyor.” dedi.(İLKHA)

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler