FİNLANDİYA EĞİTİM MODELİ İLE RÜZGAR KOLEJİ, YENİ SEZONA HAZIR

Batman’da tecrübeli eğitimci Cuma Dişikırık tarafından öğrenci ve velilerin hizmetine sunulan Rüzgar Koleji, yenilenen yüzüyle yeni eğitim-öğretim yılına hazır.

Eğitimci iş adamı Cuma Dişikırık’ın uzun süredir inceleyerek model aldığı Finlandiya Eğitim modeli, Rüzgar Kolejiyle artık Batman’da. Finlandiya’nın değerler eğitimi ve atölye eğitimleri ile desteklediği eğitim modelini Batman’a uyarlayan Eğitimci Dişikırık, Rüzgar Kolejinde deneyimli ve akademik öğretmen kadrosu ve altyapısı sağlam bir eğitim sistemi ile Batman’da başarının kapısını araladıklarını belirtti.

SUNULAN İMKÂNLAR GENİŞ

Şehrin gürültüsünden uzakta, Siirt Çevreyolu üzerinde, uzman yönetim ve mükemmel kadro, güzel ve geniş bahçe, güvenli ve hijyenik ortam, bilgisayar laboratuvarı, robotik kodlama Stem eğitimi, fen bilgisi laboratuvarı, donanımlı kütüphane, yüzme havuzu & jimnastik, basketbol ve voleybol sahası, kapalı spor salonu ve halı saha, tekno mühendislik atölyesi, bahçe ve organik ürünler atölyesi, çok amaçlı salon, oyun parkı alanı, satranç salonu, masa tenisi, görsel sanatlar atölyesi, yaşam becerileri atölyesi, müzik dersliği & piyano eğitimi, hayvanat bahçesi, akıl oyunları atölyesi, mutfak sanatları atölyesi, ahşap sanatları ve marangozluk atölyeleri ile Rüzgar Koleji, öğrencilere yaşayarak ve uygulayarak öğrenme olanağı sunuyor.

DEĞERLER VE AKADEMİK BAŞARININ MERKEZİ

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verilen sınıflar, uygulama imkânı tanıyan atölye ve laboratuvarlarla öğrencileri lise, üniversite ve hayata hazırlayan Rüzgar Koleji, sanat ve spor alanındaki eğitimler ve değerler eğitimleriyle de öğrencileri iyi donanımlı bireyler olarak mezun etmeye kararlı.

EĞİTİMLİ VE DONANIMLI BİREYLER MEZUN EDECEK

Güvenli ortamda yer alan laboratuvar ve atölyelerde öğrencilerin eğitim düzeyi yükseltilirken, sanat ve spor kurslarında da öğrencilerin bilgi ve becerileri arttırılarak kişisel gelişimlerine katkı sunulacağını belirten Eğitimci Cuma Dişikırık “Finlandiya Eğitim Modeli ile çocuklarımıza her şeyi yaparak ve yaşatarak öğretip çocuklarımızı hayata hazırlayacağız. ” dedi. Dişikırık, Rüzgar Kolejinde uzman eğitimcilerle profesyonel yabancı dil eğitimi de vereceklerini belirtti.

“MUTLU ÇOCUKLAR, BAŞARILI OLUR”

Önce mutlu, sonra başarılı çocuklar felsefesi ile Batman’da eğitim-öğretim sektörüne kalite kazandıran Rüzgar Koleji, tepeden tırnağa yenilenerek, öğrenci ve velileri beklemeye başladı. Değerler ve Akademik Başarının Merkezi sloganıyla Rüzgar Koleji, Eğitim, yemek, kıyafet, kitap ve servis gibi her şey dahil fiyat arayanlara 0535 462 05 72 numaralı hattan bilgi aktarıyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler