Futbol’da Şampiyonu Oldular

Liseler Arası futbol şampiyonasında gülen taraf Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi oldu

2018-2019 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan genç erkekler (Liseler Arası) futbol şampiyonasında gülen taraf Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi oldu. B Grubundan ikinci olarak çıkan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi çeyrek finalde Raman Anadolu Lisesini 1-0, Yarı Finalde Şehit Ömer Halisdemir Lisesini 4-0 ve finalde de Turgut Özal Anadolu Lisesini penaltılarda 5-4 yenerek il şampiyonu olmayı başardı.

BÖLGE ŞAMPİYONASI SİİRT’TE

İl Şampiyonu olmayı başaran Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 11-13 Ocak 2019 tarihinde Siirt ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasına katılım sağlayacak. Hedeflerinin Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu belirten Okul Müdürü Hamdullah Altun, takımlarının Beden Eğitimi Öğretmenleri İkram Ayten ve Eylem İpek Çelik nezaretinde programlı bir şekilde antrenmanlarını sürdürdüklerini söyledi.

16 LİSE KATILIM SAĞLADI

03 Aralık 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık’ta final müsabakası oynanan Genç erkekler (Liseler Arası) futbol şampiyonasına 4 ayrı grupta 16 takım katılım sağladı. Tüm takımları kutlayıp, şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy futbol takımına bölge şampiyonasında üstün başarılar diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, müsabakaların Fair-Play çerçevesinde Batman’a yakışır bir şekilde geçmesini temenni etti. İl Müdürü Eren; “Bütün branşlarda olduğu gibi futbolda da amacımız ilimizi dışarda en iyi bir şekilde temsil etmektir. Çünkü spor birleştirici ve gençlerimizin ufuklarının açılması için bir araçtır. Siirt ilinde yapılacak olan bölge şampiyonası müsabakalarında da üstün ve Fair – Play bir oyun ile şampiyonluk bekliyoruz.” diye konuştu.

GENÇ ERKELER SONUÇLARI

1 - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

2 - Turgut Özal Anadolu Lisesi

3 - Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi

4 – Batman Spor Lisesi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler