"Gazeteciler zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalışmaktadır"

​24 Temmuz Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, basın mensuplarının zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalıştığını belirtti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı" münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, kamuoyunu aydınlatmak adına basın mensuplarının zor şartlarda ve kıt imkânlarda çalıştıklarını söyledi.

Gazetecilerin basın bayramını kutlayan Şahin, "Basın üzerindeki sansürün kaldırılması nedeniyle 1908’den bu yana her yıl 24 Temmuz’da ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ kutlanmaktadır. Basına yönelik sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olan bu anlamlı ve önemli günde, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Gazetecilerin zor şartlarda çalıştıklarını aktaran Şahin, "Halkın bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulması konusunda, zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalışan medya mensuplarının çok önemli katkıları bulunuyor. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortam ve her koşulda sorumluluk bilinciyle görev yapan basın mensuplarının çalışmalarını değerli buluyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu vesileyle; vatandaşlarımızın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak amacıyla hak ve adaletten taviz vermeden çalışan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." diye belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler