GELECEK PARTİSİ'NİN BATMAN İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI

GELECEK PARTİSİ'NİN BATMAN İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI

Gelecek Partisi Batman il teşkilatının yönetim, disiplin ve etik kurulu listeleri belli oldu. Gelecek Partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat yönetim kurulu listesi ve diğer listelerde yer alan isimleri açıkladı.
 
Kısa bir süre önce kurulan ve genel başkanlığını eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sürdürdüğü Gelecek Partisi’nde Batman il başkanlığına Abdülbaki Polat getirilmişti. Başkan Polat göreve getirilmesini müteakip yaptığı ilk açıklamada il yönetim, disiplin ve etik kurulu listelerini büyük bir titizlikle hazırladıklarını ifade etmişti.
 
Gelecek Partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat yönetim, disiplin ve etik kurulu listelerini Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Sn. Nedim Yamalı’ ya teslim ettiklerini ve onay belgelerini aldıktan sonra 20.03.2020 tarihinden Batman il valiliğine başvurarak Gelecek Partisi Batman İl Teşkilatının kuruluşuyla ilgili başvuruyu yaptıklarını belirtti.
 
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Listelerini kesinleştirdiklerini ifade eden Abdülbaki Polat, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte basın huzurunda bunu sizlere açıklamayı çok isterdik ancak dünyayı saran virüs salgını riskini en aza indirmeye çalıştığımız bir süreçte herkesin evde kalmasını istediklerinden dolayı listeyi bu şekilde açıklamak zorunda kaldıklarını söyledi.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler