Genç iş adamlarından örnek davranış

MÜSİAD Batman Şubesinin gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD, çocukların yaz dönemlerinde camilerde Kur’an dersi almalarını teşvik etme amacıyla “Bu Yaz Camideyim” projesi gerçekleştirerek, çocuklara çeşitli hediyeler veriyor.

Geçtiğimiz gün Hacı Talat Camii, Hayber Camii ve Hüseyniye Kız Kur 'an Kursundaki öğrencileri ziyaret edip ikramda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak öğrencilere ziyarette bulunmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Abdulkadir Şeker, öğrencileri bir sonraki dönem için tekrar teşvik etmek ve yeni öğrencilerin Kur’an kurslarına katılımının sağlanması için “Bu Yaz Camideyim” projesiyle öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine gireceklerini söyledi.

Camilerde Kur’an dersi gören öğrenciler arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini aktaran Şeker, “Bu Yaz Camideyim projesi ile genç kardeşlerimizi camilerimizde Kur’an dersi almaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Geçen sene bir camide 150 öğrenci kardeşimizle gerçekleştirdiğimiz projemizi bu sene 3 camide 500’e yakın öğrenci kardeşimizle yapıyoruz. Tatlı bir rekabet ve teşvik için geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz arasında dereceye girenlere ödüllerimiz olacaktır. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip ikramlarda bulunduk. İnşallah kurs süresinde her hafta öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Projemizi 2 senedir gerçekleştiriyoruz ve Rabbim kısmet ederse bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler