Gençlik’ten ‘Hayat tutun-2’ projesi

Gençlik’ten ‘Hayat tutun-2’ projesi

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün geçen yıl büyük bir başarıyla tamamladığı, ‘Hayata Tutun – 1’ projesinin ardından, bu kez ‘Hayata Tutun – 2’ projesi Projesi, Kişisel gelişim semineri ile start alacak.
 
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün geçen yıl büyük bir başarıyla tamamladığı, ‘Hayata Tutun – 1’ projesinin ardından, bu kez ‘Hayata Tutun – 2’ projesi Projesi, Kişisel gelişim semineri ile start alacak.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ‘’ Hayata Tutun -2 ’’ Projesi, projenin özel amaçlarından biri olan sporda şiddetin önlenmesine yönelik “Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi” konulu seminerin verimli geçmesi bekleniyor. 11 Şubat 2018 günü saat:10.30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek seminere Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu konuşmacı olarak katılacak.
 
“HEDEF KİTLE SPORA YENİ BAŞLAYANLAR”
 
Projenin ana hedefinin ilk kez sporla buluşacak çocukların olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Projenin hedef kitlesini oluşturan özellikle merkezden uzak okullarda öğrenim gören dezavantajlı durumdaki kız ve erkek çocuklarımızın sosyal yaşama adaptasyonlarının sportif faaliyetleri ile sağlanması, çocuklarımızın erken yaşta doğru spor kültürü ile tanışması, spor branşlarında yeteneği olan çocukları kritik yaşlarda tespit edip nitelikli eğitim almalarının sağlanması, boş zamanlarını faydalı alışkanlıklarla doldurma becerisinin kazandırılması, bayrak, vatan sevgisinin geliştirilmesi ile bilinçli sporcu ve bilinçli taraftarın yetiştirilmesi özel amaçlarına hizmet edecek bu projemizi çok önemsiyoruz. Yukarıda belirttiğim özel amaçlara eğitimle ulaşabileceğimize inandığımız için projemizin startını ‘’ Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi ‘’ konulu seminer ile veriyoruz.‘’ diye konuştu.
 
“HEDEF BİLİNÇLİ SPORCU VE BİLİNÇLİ TARAFTAR”
 
Proje Koordinatörü Veysi Turan ise; “Sayın Valimizin başlattığı, ‘BURASI BATMAN BURADA KÜFÜR YOK’ sloganını bu ve benzeri projelerle desteklememiz gerektiğine inandığımızdan dolayı bu projeye ait ‘BİLİNÇLİ SPORCU BİLİNÇLİ TARAFTAR’ sloganını geliştirerek Sayın Valimizin geliştirdiği slogana destek olmak istiyoruz. Bu sloganı eyleme dönüştürecek olan insan ihtiyacımızı eğitim ile karşılayabileceğimize inandığımız için hedef kitlemizi oluşturan 380 kız ve erkek çocuğumuzu Kişisel Gelişim semineri ile bilinçlendirip projenin toplumda çarpan etkisini arttırmak istiyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirmek için de bu alanda uzman bir isim olan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’ nu seminer vermek üzere İlimize davet ettik. Yoğun seminer ve ders programı içerisinde bizi kırmayıp davetimize icabet ettiği için kendilerine teşekkür ederiz.’’ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler