GENÇLİKTEN ÖĞRENCİLERE EBA ERİŞİM NOKTASI

BİNLERCE ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

Batman Gençlik Merkezi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında derslerin online olarak verilmeye başlamasıyla birlikte, uzaktan eğitimde yeterli imkanı olmayan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) hayata geçirdi.
BİNLERCE ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

 

Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ilimizde öğrencilerimizi mağdur etmemek adına 19 Mayıs, Beşevler, Yeşiltepe mahallerinde internet erişim hızında sorun yaşayan ve evde yeterli imkânları olmayan öğrenciler için sosyal mesafeli EBA hizmeti verilmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ FAYDALANIYOR


EBA Destek Merkezinde öğrenciler, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. İçerisinde son teknolojiyle donatılmış bilgisayarların bulunduğu merkezde toplam 15 bilgisayar ile öğrenciler, görevliler eşliğinde ders çalışma ve ödevlerini yapma imkânı buluyor. Bugüne kadar yaklaşık 300 öğrencimiz Eba erişim noktasından faydalandı.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİĞE DİKKAT EDİLİYOR

 

Öğrencilerin eğitime ulaşmasındaki her engeli kaldırma noktasında çalışmalarını yürüten Gençlik Merkezi, gençlerin yüreklerine dokunmaya devam ediyor. Öğrencilerin sağlığı da göz önünde bulundurularak sosyal mesafeye uygun bir şekilde hazırlanan sınıflarda dezenfektan ve maskeler de hazır bulunuyor. Öğrenciler en iyi şekilde ağırlanarak eğitimlerinden faydalanmaları sağlanıyor. Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, EBA Eğitim Merkezinde personellerinde aralıksız öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler