‘GÜÇLÜ OLMANIN YOLU EĞİTİM’

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM: ‘GÜÇLÜ OLMANIN YOLU EĞİTİM’

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM: ‘GÜÇLÜ OLMANIN YOLU EĞİTİM’ 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM, Şube Müdürümüz Erdal BULUT ve Özel Büro Koordinatörü Murat IŞIK ile birlikte Ulaşlı İlkokulu-Ortaokulu, Yayalar İlkokulu ve Yanıkkaya İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. 

‘Güçlü Olmanın Yolu Eğitim’ 

Öğretmenlerle yaptığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM, hedeflerinin öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu ve ülke olarak güçlü olma yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz SEVİM; “Okullarda eğitim süresince öğrencilerimiz bir yandan hayata hazırlanırken bir yandan da araştıran, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen, bilimsel araştırma yapabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde iyi yetişmelerini sağlamak hepimizin görevidir” dedi. 

Konuşmasının devamında; eğitimde feda edilecek tek ferdimizin olmadığını belirten Müdürümüz Sevim; "Denizdeki son balık avlandığında, dağdaki son ağaç kesildiğinde, atmosferdeki son nefes tüketildiğinde insanoğlunun başını ellerinin arasına alarak düşünmesi bu durumu kurtarmaya yetmeyecektir. Bu nedenle çocuklarımızın önünü açmak zorundayız." İfadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler