GÜLMEZ’DEN SAĞLIKÇILARA DESTEK

İstanbul’da medikal alanında çalışmalar yürüten Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez, memleketindeki sağlık emekçilerine koruyucu siperlik gönderdi.

İstanbul’da medikal alanında çalışmalar yürüten Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez, memleketindeki sağlık emekçilerine koruyucu siperlik gönderdi. Koronavirüs salgınının başladığı günlerde Batman’a siperlik maske ve tulum gönderen Gülmez, bu hafta da yüklü miktarda siperlik maske gönderdi.

Siperlik maskeleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştıran Gülmez: “Sağlık çalışanlarının özverili ve fedakârca çalışmalarını gözlemliyoruz. Bu zorlu mücadelede onların yanında olmaya çalışıyoruz. İstanbul’da olmama rağmen Batman’ı yakından izliyorum. Batman’da virüsün pik noktasına ulaştığı günlerde tulum ve siperlik göndererek bu yükün altına elimizi koymaya çalışmıştık. Şimdi de siperlik maske desteğimiz oldu.

Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağımıza olan inancım tamdır Batmanlılardan ricam maske, fiziksel mesafe ve hijyene dikkat etsinler” dedi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de desteklerinden dolayı Aydın Gülmez’e teşekkür etti.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler