Belediyenin Bora Duran Konseri İlgiyle İzlendi

2019 yılında da Belediyenin etkinlikleri Devam Ediyor

Batman Belediyesi, kentin kültür sanat dünyasına kazandırdığı etkinlik programları ile Batmanlı sanatseverlerin gönlünü fethederken, 2019 yılına da güzel programlarla giriş yaptı.

Geçen yıl birbirinden farklı kültürel ve sanatsal programları organize edip, ücretsiz olarak Batmanlıların hizmetine sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni yılın ilk ayında da zengin bir sanat takvimiyle sanatseverlerle buluşuyor.

 Pazar günün saat 20.00’de Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Bora Duran konserini izleyen gençlerin ilgisi ve şarkılara ayağa kalkarak eşlik etmeleri dikkat çekti.

Albümündeki kendine ait bir birinden güzel parçalar ile başka müzisyenlere ait eserleri yorumlayarak izleyicileri coşturan ve sahne performansıyla geceye damgasını vuran Bora Duran’a Belediye adına, teşekkür plaketi verildi.

Bora Duran konserinin ardından, konserler dizisine Alihan Semodov ile devam edilecek.  Batmanlı müzikseverler 9 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde Alihan Semodov’un Balaban dinletisini ücretsiz olarak izleyebilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler