GÜNGÖR PALAS'TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GÜNGÖR PALAS, FUAR, KONSER, KONFERANS, VE DÜĞÜN SALONUNDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Batman-Siirt çevre yolunda modern bir düğün salonu hizmete açıldı. Ramazan Güngör'ün sahipliğini yaptığı Güngör Palas. Fuar, konser, konferans ve düğünlerin de yapılacağı
5.150 metrekarelik kapalı alana sahip salon ,
yaklaşık 35 Milyon TL’ye mal oldu.
Tesise Selçuklu, Osmanlı ve Rus mimarisi yansıtıldı.
 
 
Güngör palas açıldı. 
Bölgenin en büyük salonu konumundaki Güngör Palas, şeçkin bir davetli  topluluğunu  ve il Protokolunun hazır bulunduğu görkemli bir törenle açıldı. 
 
Törene Batman Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti İl Başkanı A. Akif Gür, Batso Başkanı Abdulkadir Demir ,Ticaret Borsası başkanı  Arif Güneş, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci  ve şeçkin bir davetli topluluğu katıldı. 
 
Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Batman Valisi Hulusi Şahin, tesisin 150 insana istihdam sağlayacağını söyledi.
 
 
Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü :
 
Pandemi döneminde yani ekonomik şartların sıkı olduğu böyle bir dönemde böylesine bir yatırımı yapan bir baba yiğidi bulmakta bizim için bir mutluluk olup herkese de örnek olsun.Çünkü Batman gelişen büyüyen ve istikbali parlak bir şehir . Bu yatırımların pandemide de devam etmesi 
şunu gösteriyor ki Batman şehri çalışkan, üretken ticareti bilen , üretimi bilen , üretimi seven insanları ile geleceğe güvenle bakıyor."
 
Şahin konuşmasının sonunda tesisin sahibi Ramazan Güngör'e teşekkürlerini iletti.
 
 
 Tesis hakkında gazetemize açıklamada bulunan iş adamı Ramazan Güngör, ise 35 Milyon TL’lik tesisin hizmete açıldığını belirterek" Geçen yıl Batman-Siirt Çevre yolu üzerinde 5.bin 150 metrekarelik alanda yapımına başlanan tesiste Osmanlı, Selçuklu ve Rus mimarisini harmanladık. Batman’ın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bölgede çok araştırdım ve gezdim. Örnek bir tesisi memleketime kazandırmak için masraftan kaçınmadım. Fuar, konferans, düğün ve diğer etkinliklerin de yapılabileceği tesisimizde 2500 kişilik salon, kına salonu ve orta salon olmak üzere büyük organizasyonların yapılabileceği tek adres konumundayız."  dedi.
 
 

1 Yorum

Zehra öztoprak

Zehra öztoprak

07 Subat 2022
Element çalışmak istiyorum

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler