Vali Ahmet Deniz’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimizi kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.

Milletimizin sevinçte, kederde, mutlulukta bir ve beraber olmasını simgeleyen bu anlamlı günü, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak, kardeşçe kucaklaşmalı; bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız.

Unutulmamalıdır ki, bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.

Büyük bir Millet olma şuuru içerisinde; barış ve huzur iklimimizi, kardeşlik hukukumuzu zehirlemek, bizi bölmek ve aramıza fitne sokmak isteyenlerin, hain emellerini boşa çıkarmalı, kardeşlik duyguları içerisinde huzur ve güven dolu aydınlık bir geleceği hep birlikte ileriye taşımalıyız.

Bayram nedeni ile artacak olan trafik yoğunluğundan dolayı trafiğe çıkacak sürücülerimizin trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, acı ve hüzünden uzak bir bayram temenni ediyorum.

Kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, tüm Batmanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler