HAFIZLIK SEVİYE BELİRLEME VE ÖĞRENCİ ALIM BAŞVURULARI BAŞLADI…

HAFIZLIK SEVİYE BELİRLEME VE ÖĞRENCİ ALIM BAŞVURULARI BAŞLADI…

İLK 5 KİŞİYE BURS İMKÂNI
 
Hafızlık Seviye Belirleme Başvuruları Başladı.  Batmanda sadece 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından proje okulu olarak eğitim veren okulda 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı için ihtiyaç olan Hafız Öğrenci için şimdiden başvurular alınmaya başlandı.
 
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında erkek öğrenciler için ihtiyaç olan Erkek Hafızlık programına alınacak öğrencilerin belirleneceği hafızlık sınavı başvuruları başladı. 4. Sınıftan mezun olup 5. Sınıfa geçecek durumdaki erkek öğrencilerin en son 19 Haziran 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları ve 22 Haziranda yapılacak olan sınava katılmaları gerekmektedir. Bu yıl yapılacak olan sınavda Hafızlık Sınıfına Hak Kazanan tüm öğrencilere mp3 verilecek ve ilk beş dereceye giren öğrencilere 8 ay boyunca burs verilecek.
 
Bu sınavla belirlenecek öğrenciler arasından yapılacak olan mülakat ve 8 haftalık kurs/eğitim sonrasında mülakatta başarılı olan en az 25 öğrenci 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulumuzda örgün eğitimlerini aksatılmadan hafızlık eğitimi alacaklar.
 
Batman'da ortaokuldan 2 diploma ile mezun olma hayallerini gerçekleştirmenin tek adresi 15 Temmuz Şehitleri İHO olduğunu ifade eden okul müdürü, 2 Bakanlıkça desteklenen dünyamızın ve ahiretimizin en güzel yatırım adresi bizim okuldur diyen Okul müdürü Hasan KESKİN, “Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı ve kapanmayan amel defterlerimiz olan evlatlarımızın okul eğitimleri ile birlikte hafızlık eğitimi de alabilecekleri imkânlara sahip olmak,  Rabbimizin bizlere en büyük lütuflarındandır. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitleri İHO 'da öğrencilerin okullarını aksatmayacağı şekilde yürütülen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi"  22 Haziran' da yapılacak Hafızlık Sınavı için 4.sınıftan 5.Sınıfa geçecek başarılı, Kuran-ı Kerim'i bilen erkek çocuklarınızın sınav başvurularını yapmak için en geç 19 Hazirana kadar 05337681586 telefon numarasıyla iletişim kurmanızı rica ederim.”diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler