HAKKIMIZ ELİMİZDEN ALINDI

HDP'DEN BASIN TOPLANTISI

HDP. Batman İl örgütünün tertiplediği Basın toplantısına Partinin Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Necdet İpekyüz, Batman il Eş Başkanları Ömer Kulpu, Fatma Ablay ile görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanları Mehmet Demir ile Songül Korkmaz katıldı.
 
Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mehmet Demir, HDP Milletvekilleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi. Demir; “280 Milyon olan borcumuz 371 Milyon olduğu iddia edildi. Bazı projelerimizi ise kendilerine mal ettiler” dedi.
 
 
 
Basın toplantısında konuşan HDP. Milletvekili Necdet İpekyüz Batman'a daha önce de kayyum atandığını, Türkiye genelinde çok ciddi oy alan Batman'da seçilen Belediye Eş Başkanlarının göreve geldikten sonra görevden alındıklarının gasp olduğunu belirtti. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz halkın oylarıyla seçildiklerine dikkat çekerek, seçimi kazandıktan sonra tek hedefimiz Batman'lılara arzu edilen hizmetleri sunup 5 yıllık çalışmalar sonunda yaşanabilir bir kent yaratmaktı ama hakkımız elimizden alındı. dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler