Halde Fiyat Deneti Yapıldı

Abartılı kar ve haksız kazanç sağlayanlara karşı yapılan denetimler devam ediyor.

Batman Belediyesi, Batman Defterdarlığı ve Batman İl Ticaret Müdürlüğü görevlilerinden oluşan ekip tarafından sebze ve meyve fiyatlarındaki artışlar nedeniyle, abartılı kar ve haksız kazanç sağlayanlara karşı yapılan denetimler devam ediyor.

Vatandaşların en uygun fiyattan sebze ve meyve ürünlerini temin edebilmeleri için son haftalarda düzenli olarak sahaya çıkan ekipler bugün de Batman Sebze ve Meyve Hali’ne giderek hal esnaflarının fiyat uygulamalarını kontrol etti.

Hal, semt pazarları ile AVM ve marketlerde denetimler yapan ekipler, sebze ve meyve fiyatlarında abartılı kar ve haksız kazanç sağlama girişiminde bulunabileceklere göz açtırmıyor. Bugünkü denetimlerin adresi, ürünlerin Batman’a ilk giriş yaptığı nokta olan Sebze ve Meyve Hali oldu.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Ticaret Müdürlüğü ve Defterdarlıktan görevlilerin katılımıyla gerçekleştirilen ortak denetimlerde, gelişi güzel seçilen hal esnaflarının, ürün giriş ve çıkış ücretleri arasındaki farklar, faturalar üzerinden incelenerek kontrol edildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler