Halı dükkanında çıkan yangın 150 bin TL'ye mal oldu

Batman’da bir halı dükkânında çıkan yangın, yaklaşık 150 bin TL’lik hasar oluşturdu.

Batman merkez Çamlıca Mahallesi Dostlar Caddesi üzerinde bulunan bir halı dükkânında, yangın çıktı. Elektrik kontağından çıkan yangın yaklaşık 150 bin TL'lik hasar oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece halı dükkânında bulunan bir derin dondurucu bilinmeyen bir nedenle yandı. Derin dondurucuda çıkan yangın nedeniyle dükkânındaki tüm halılar dumandan dolayı kullanılmaz hale geldi. Sabah saatlerinde dükkânını açmaya gelen iş yeri sahibi Şerif Kaya, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı. İtfaiye ekipleri iş yerine gelerek incelemelerde bulunup tutanak tuttu.

Tüm varlığını dükkâna koyduğunu belirten Kaya, yangından dolayı yaklaşık 150 bin TL’lik hasarının olduğunu söyledi. Tüm halıların kullanılmaz hale geldiğini ifade eden Kaya, yetkililerden destek talebinde bulundu.

Kaya, "150 bin TL’lik arsamı sattım ve bu dükkânı açtım. Tüm malım, mülkün budur. Sabah geldim, buzdolabımın patladığını gördüm. Halılarım komple kullanılmayacak haldedir. Ne yapacağımızı bilemiyoruz, bu yüzden yetkililerden yardım bekliyoruz. Halıların tümünü borçla aldım, milletin borcu da var. Şimdi millet kapıma gelirse ben ne yapacağım? Yetkililerden yardım istiyorum." diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler