Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezon hazırlık çalışmalarına 19 Mayıs kapalı spor salonunda idmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2020-2021 sezonu hazırlık çalışmalarına lige bir ay kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor .Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginde yer alan 2007 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli sandalye Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını 19 Mayıs kapalı spor salonunda hız kesmeden devam ediyor .Batmanda hazırlıklarını sürdürecek olan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli sandalye Basketbol Takımı ilk maçını Kasım 2020 tarihinde Bursa engellilerle deplasmanda oynayacak. Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı genç sporcular ile takımın alt yapısında yetişmiş sporcularla yeni sezona süper lig parolası ile hazırlanıyor. Yeni sezon ile ilgili olarak Batman Engelliler spor Klubü başkanı Nasreddin Kaya yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.
Kaya “yeni sezon hazırlıklarına başlamadan tüm sporcu arkadaşlarımıza Covid-19 testi yaparak federasyonumuzun genelgesi çerçevesinde riski en aza indirerek geçen haftalarda idmanlara başladık . Takımımız 2020-2021 sezonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan ve toplam 12 takımın katılımıyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep ili dışında bölgenin tek takımı olarak Türkiye arenasında Batman ilini Tekerlekli Sandalye Basketbol branşında mücadele edecek olup, lige renk ve değer katacak olan inancımızı paylaşmak istiyorum. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken kaya batmanda yaşayan ve spor yapmak isteyen tüm arkadaşları aramızda görmek istiyoruz dedi . Yeni sezonda Lige başlarken kulübümüze verecekleri maddi-manevi desteklerinden dolayı; Batman Valimiz ve Batman Belediye Başkan vekilimiz sayın Hulusi Şahin, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri sayın A.Kadir Özer, Batman İl Emniyet Müdürü sayın Köroğlu Kıraç, Batman Gençlik ve Spor İl müdürü sayın M.Şafi Özperk,Batman Belediyesi Spor işleri Müdürü ve Batman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Kuruluşumuzdan bugüne 13 Yıldır (2007-2020 yılları) kesintisiz reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz” dedi Gönüllük esası ilkesi ile antrenörlük yapan Abdullah Bayram hocamıza teşekkür ediyorum" dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler