Bombalı saldırıda 1 asker şehit oldu

Bombalı saldırıda 1 asker şehit oldu

Kozluk ilçesi Bekirhan Beldesi’nde Jandarma Karakoluna bomba yüklü araçla saldırı yapıldı. Saldırıda, ilk belirlemelere göre, 2’si asker, 3 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle karakolun bir kilometre çevresindeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. 

Olay, saat 12.30 sıralarında, Batman ile Kozluk ilçesi arasında bulunan kent merkezine yaklaşık 25 kilometre mesafedeki Bedirhan beldesinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, Belde Jandarma Karakoluna bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Araç, karakolun önünde, büyük bir gürültüyle infilak ederken, patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi gönderildi.

KARAKOLUN ÖNÜNDE PATLATILDI

Patlamada, yaralanan 2’si asker, 3 kişi ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan askerler, yapılan ilk müdahalelerinin ardından, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış ve askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu. Patlamada, karakolun önünde çukur oluşurken, yaklaşık bir kilometre çevresindeki ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler