HDP Milletvekilleri mazbatalarını aldı

HDP Milletvekilleri mazbatalarını aldı

HDP Batman milletvekilleri seçilen Ayşe Acar Başaran, Necdet İpekyüz, Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki mazbatalarını aldı.
 
24 Haziran’da gerçekleştirilen 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) Batman milletvekili seçilen Ayşe Acar Başaran, Necdet İpekyüz, Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki , İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı. Milletvekillerinin mazbatasını alması sırasında HDP ve DBP il eşbaşkanları’nın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti. 
 
‘BATMAN’DA GÜZEL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜK’
 
Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Başaran, tüm engellemelere ve baskılara rağmen HDP’nin hem Batman’da hem de ülke genelinde sandıktan başarılı bir sonuç ile çıktığını belirtti. Batman’da HDP’nin iyi bir çalışma yürüttüğünü söyleyen Başaran, “Batman’da güzel bir çalışma yürüttük. Birçok engelleme ile karşı karşıya kaldık, ancak bunlara takılmadan yolumuza devam ettik. Batman’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi önümüzde ki dönemde de Batman’ın derdini, sıkıntısını Meclis’te dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler