Hentbol Takımı Galibiyete Odaklandı

1955 Batman Belediye Spor Erkek Hentbol Takımı İkinci Maçında Antalya'ya Konuk Oluyor

Hentbol Takımı Galibiyete Odaklandı

Süper Ligdeki ilk maçında Milli Piyangoyu geçen 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı ikinci maçında Antalyaspor'a konuk oluyor.
Türkiye Hentbol Federasyonu 2018-2019 Erkekler Süper liginde şampiyon olmak isteyen 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı Antalya'ya engelinide kayıpsız geçmek isterken, zorlu deplasman öncesi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'u ziyaret etti.

Aksoy'a Ziyaret

Antalyaspor maçı öncesi sporcularla bir süre sohbet eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hentbol maçlarına ilginin her geçen gün artığına dikkat çekerek, geçen hafta kazanılan maçtan dolayı sporcu ve teknik ekibi tebrik etti.

29 Eylül 2018 Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Antalyaspor maçı öncesi sporcularla bir süre sohbet eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hentbol maçlarına ilginin her geçen gün artığına dikkat çekerek, geçen hafta kazanılan maçtan dolayı sporcu ve teknik ekibi tebrik etti.

Hentbol maçlarının Batman’da artık coşkuyla izlendiğini hatırlatan Başkan Vekili Aksoy, atılan her golün, kazanılan her maçın Batmanlı sporseverlerin mutluluğuna katkı sağladığını belirterek, maçlara çıkarken bunun da göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.’ndaki maçın çekişmeli geçmesini beklendiğini belirten Başkan Vekili AKSOY, maçtan da galibiyet beklediğini ifade etti. Belediye Başkan Vekili Aksoy, takımdan başarı grafiğinin sürekliliğini istedi.

Maç Cumartesi Günü

Antalyaspor ilk maçında Beykoz Belediyesi deplasmanında 29-28 galip ayrılmıştı . 

İkinci maç cumartesi günü saat 19'da Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler