Hentbol Takımımız Grubunda Şampiyon Oldu

Hentbol Takımımız Grubunda Şampiyon Oldu

Batman Belediyesi Üniversite Spor Kulübü Hentbol Takımı, 1903 Mardin Sporu 28’e 18 yenerek kendi grubunda şampiyon oldu. 2.Lig Play Off maçlarının oynanacağı yerin Federasyon tarafından önümüzdeki günlerde belirleneceği ifade edildi.

Play Off maçları için 8 takımın katılacağı Hentbol müsabakalarının, 2 grup şeklinde olacağı, gruplarında ilk iki sırayı alan takımların ise çapraz eşleşme ile maç yapacakları belirtildi.

Türkiye 2. Ligi D grubunu şampiyon olarak tamamlayan takımımız 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında 1. Lig yükselme Play Off maçlarını oynayacak. Hentbol takımımız Play Off maçlarında Rize Güneysu Spor Kulübü, Ankara Gölbaşı Spor kulübü ve Siirt Kurtalan Express Spor takımlarıyla karşılaşacak. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: “Batman adına Hentbol takımının şampiyon olmasının çok sevindirici olduğunu” ifade etti.

Takımımızın Play Off’ta 1. Lige çıkması için her türlü desteğin verileceğini kaydeden Başkan Vekili AKSOY: “Sezon başından beri büyük başarı gösteren sporculara emeklerinden dolayı” teşekkür etti.|

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler