Hırsızlık suçundan 9 kişi tutuklandı

Batman'da bir mağazadan çaldıkları giyim eşyalarıyla birlikte yakalanan 10 kişiden 9'u tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentteki bir AVM 'de bulunan mağazadan çalınan giyim eşyalarıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu çaldıkları eşyalarla birlikte 10 kişi yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, "İlimizde 20 Ekim 2019 günü Batman Park AVM içerisinde bulunan bir mağazadan poşet içerisine özel düzenek oluşturarak alarm sistemini devre dışı bırakarak gerçekleştirilen 15 bin TL değerinde giyim eşyası hırsızlığı olayı ile ilgili görevlilerimizin yapmış olduğu titiz ve çok yönlü çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların 10 kişi olduğu ve 34 ** **** plakalı araçla Diyarbakır istikametine çıkış yaptıkları tespit edilmesi üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevlilerince koordineli yürütülen çalışmalarda şüpheli 10 şahıs Diyarbakır ilinde yakalanarak ilimize getirilmiş ve Cumhuriyet Savcısının talimatları ile gözaltına alınmıştır. Şüphelilerden 14 parça malzeme ele geçirilerek müştekisine teslim edilmiştir." denildi.

Adliyeye sevk edilen 10 şüpheli şahıstan biri adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı 9 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler