Hizmet Araçları Bakım Ve Onarımdan Geçiriliyor

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 2020 yılı çalışma sezonu öncesi Belediye hizmet araçlarını ve iş makinelerini bakım ve onarımdan geçiriyor.

Yeni yol açma, asfalt sökümü, sıcak asfalt serimi, parke taşı serimi, kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarında görev alan iş makinelerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştiren müdürlük personeli, toplu taşıma otobüsleri ve hizmet araçlarının her türlü tamir ve tadilatını gerçekleştirerek hizmetlerin devamlılığını sağlıyor.

 

Belediye birimleri tarafından sahada yürütülen çalışmalarda iş makinelerinde meydana gelen arızalara da anında müdahale eden Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, çalışmaların kesintiye uğramadan devam etmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyor.

 

Çalışmalarda problemlerin minimum seviyeye çekilmesi için günlük rutin işlerin belirli aralıklarla yapıldığı belirtildi.

 

Ramazan ayı ve çalışma sezonu öncesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Su ve Kanalizasyon, Çevre ve Temizlik ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü gibi saha çalışması gerçekleştiren birimlerin iş makineleri ve araçlarının bakım onarım ve revizyonunu gerçekleştiren ekipleri zaman ve maliyetten de tasarruf sağlıyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler