HİZMET ROTAMIZ İYİLİK VE AYDINLIK YOLUDUR

HİZMET ROTAMIZ İYİLİK VE AYDINLIK YOLUDUR

HİZMET ROTAMIZ İYİLİK VE AYDINLIK YOLUDUR

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir, 2020 yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Demir: “Coğrafyamız yüzyılın acılarını yaşıyor. Ortadoğu ve ülkemizde ne yazık ki 2019 yılı da menfaat ve çıkar için savaş ve göçertme politikalarının sürdürüldüğü bir yıl oldu. Halklar bir lokma ekmek, sığınacak bir çatı, alınacak rahat bir nefes derdindeyken egemenler bölgenin yer üstü ve yer altı kaynaklarını sömürmek için insanların yaşamları üzerinde oyunlar oynamaya devam etti. 2019 yılında da şahit olduk ki iktidar ve çıkar hırsı içinde kendilerini kaybedenler savaş dâhil her türlü yola başvurmaktan çekinmemektedirler.

Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana kaynaklarımızı halkımızın emek, demokrasi ve barış çabaları için kullanmaktan ve hizmet etmekten bir an bile tereddüt etmeden çalıştık. Halka Hizmet Hakka Hizmettir şiarıyla hareket ettik.

Belediyemizi daha iyi hizmet sunumu için dizayn ettik ve çalışma programımızı hazırladık. Stratejik hedeflerimize ulaşmak için planımızı yaptık. 2020 yılında hiç yorulmadan değerli halkımıza hizmet etmekten geri durmayacağımızı, kaynaklarımızı etkin, verimli ve yerinde kullanmak için çaba göstereceğimizi belirtmek isteriz. Koşullar ne olursa olsun halkımızla birlikte iyilik ve aydınlık rotamızdan geri dönmeyeceğiz. Bu duygularla 2020 yılının barışa, emeğe, demokrasi ve özgürlüğe vesile olmasını diler, halkımızın yeni yılını kutlar, saygılarımızı sunarız” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler