HOROZ DÖVÜŞÜ OPERASYONU

HOROZ DÖVÜŞÜ OPERASYONU

Batman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kahvehaneye horoz dövüşü operasyonu düzenledi.
 
Batman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kahvehaneye horoz dövüşü operasyonu düzenledi. Kumar oynattığı da belirlenen kahvehanede 58 kişiye 71 Bin TL idari para cezasının da uygulandığı operasyonla ilgili Emniyet’in açıklaması şöyle: “Horoz dövüşü operasyonunda; horozların dövüştürülmesi ile işyerinde kumar oyununun oynatıldığı tespit edilmiş, işyerinde bulunan 4 adet horoz ve horoz dövüşünde kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir.
Ayrıca işyerinde Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkân Sağlama ve Hayvanları Koruma Kanunu suçlarından 3 şahsa adli işlem yapılmış, işyerinde kumar oynayan 58 şahsa toplam 71.050,00 TL idari para cezası uygulanmıştır. İşyeri kumar oynatılmasından dolayı 30 gün süre ile mühürlenerek kapatılmıştır.” 
 
Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği Ekipleri şu açıklamada bulundu.
İl genelinde vatandaşa daha huzurlu ve güvenli yaşama ortamlarının sağlanması, özellikle çocukların ve gençlerin bu suçtan dolayı mağduriyet yaşamamaları için Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler günün 24 saatinde tüm il genelinde kontrollerini yapmaya devam etmektedirler. Vatandaşlarımızın da yaşadıkları çevrede bu açıdan şüphelendikleri kişilerin olması halinde 155 Polis İmdat telefonunu aramalarının yeterliolacağını ifade ettiler..  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler