Hulusi Şahin’in Miraç Kandili Mesajı

Vali Hulusi Şahin Miraç Kandili Mesajı yayımladı

Vali Hulusi Şahin Mesajında ; ''Kandiller gönül dünyamızı aydınlatan, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, daha yoğun yaşandığı çok özel gecelerdir.

Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili' nin ardından içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran bir başka mübarek gece olan Miraç Kandili' ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımakta olup, sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği bu gece,  aziz milletimiz tarafından asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla ihya edilmektedir.

İnanıyorum ki, bu mübarek gece insanımızın gönlünde bir meşale tutuşturup manevi değerlerimizin güçlenmesine, bütün insanlığın esenliği için iyiliğin, barışın, dostluğun ve kardeşliğin tesisine vesile olacaktır. 

Bu duygularla, İslam aleminin ve Aziz Milletimizin mübarek Miraç Kandili’ni ediyor, bu mübarek gecenin milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.'' dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler