Batman Belediyesinden hummalı çalışma

Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün, kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, asfalt yama, yol yapım, yol açma, kilit parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yeni yol çalışmalarının yanı sıra onarım gerektiren yol ve kaldırımlar için de çalışma başlatan Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Ekipler kent geneline yaydığı çalışmaları farklı mahallelerde eşzamanlı olarak sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yama ekibi Gültepe Mahallesi Ömer Hayyam Caddesinde çalışmalarını sürdürürken, Aydınkonak Mahallesi ve Afet Konutlarında stabilize yol açma çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaların yanı sıra NATO içerisinde bulunan Fırat Caddesinde toprak kaymasını önlemek amacıyla istimlâk duvarı örülüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bunun yanı sıra Yeni Mahalle, Seyitler Mahallesi ve Gültepe Mahallesinde ise parke kilit taşı döşeme çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Birçok noktada çalışmalar tamamlandı

Şehrin genelinde eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yapımına başlanan birçok noktadaki çalışmalarını da tamamladı. Sanayi sitesinde asfalt çalışmaları tamamlanırken; Gültepe Mahallesi okullar bölgesindeki asfalt serim ve parke taşı, Çamlıtepe Mahallesi Solin Caddesindeki orta refüj ve kaldırım çalışmaları, Belde Mahallesi Fırat Caddesindeki asfalt serim çalışmaları ve İbrahim Hakkı Caddesindeki asfalt serim ve kaldırım çalışmaları da tamamlandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler