IHO EBRAR onlarca aileye yardımda bulundu

Merkezi Hollanda'da da bulunan Uluslararası Yardım Kurulu IHO EBRAR, Batman'da onlarca aileye gıda yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda'da da bulunan ve birçok ülkede hayırlı hizmetlerini süren Uluslararası Yardım Kurulu IHO EBRAR, Batman'da muhtaç olduğu belirtilen 30 aileye gıda yardımında bulundu.

Batman'da faaliyette bulunan Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Umut-Der aracılığıyla tespit edilen muhtaç ve yetim aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Umut-Der Yardım Komisyon Başkanı Bereket Şengül, dünyanın çeşitli yerleriyle beraber Türkiye'deki muhtaç ve fakir ailelere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Şengül, "Belçika'daki hayırseverlerimizin göndermiş olduğu 30 koli gıda paketini hazırlayıp fakir ve muhtaç ailelere dağıttık. IHO EBRAR olarak bizler bu dağıtımda bulunduk, hayırseverlerden Allah razı olsun. Bizler hayırseverler ile muhtaç aileler arasında bir köprü vazifesini görüyoruz. Buradan tüm hayırsever kardeşlerimize sesleniyoruz; fakir ve muhtaç ailelerimiz var. Yapacağınız yardımlara bizlerde köprü vazifesini yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Fakir ve muhtaç aileler, yapılan yardımlar için IHO EBRAR ve çalışanlarına duada bulundular. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler