İL BAŞKANI GÜR YENİ YIL MESAJI

İL BAŞKANI GÜR’ÜN YENİ YIL MESAJI

Ak Parti Batman İl Başkanı  Av.A.Akif Gür, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı
Gür , mesajında şunları söyledi;
“2019 yılını artık geride bıraktık; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Batman’ımız, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.
Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir.   Kadim bir geçmişe dayalı ülkemiz üzerine; karanlık şer odaklarınca yapılan müdahaleler, komplolarla, tezgâhlarla milli direnci kırmaya dönük arayışlar 2019 yılında da devam etmiştir. Bu girişimlerin aziz milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı olmadığı da gelişmelerle belirginlik kazanmıştır.
 
Bu aziz millet, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ve mutlaka ulaşacaktır. Elbette, bizi, ülke olarak, millet olarak, bu kutlu yoldan ayırmak, bu güzel hedeflerden uzaklaştırmak için mücadele edenler de olacaktır. Kimi zaman içimizdeki hain ve işbirlikçiler, kimi zaman yurt dışındaki hasımlar, büyük bir Türkiye’nin inşa ediliyor olmasından, bölgesinde ve dünyada öncü bir Türkiye’nin yükseliyor olmasından rahatsızlıklarını dile getireceklerdir. Aziz milletimizin haklı ve meşru olarak kazandığı büyüklük ve güç duygusu, özgüven ve feraset yeteneği, binlerce yılda oluşturduğu bir arada yaşama kültürü sayesinde; Ekonomimize, demokrasimize, içerde huzurumuza, refahımıza, hiç bir karanlık elin dokunmasına göz yummayacağız. Teşkilatımız ve hemşehrilerimizle birlikte şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her alanda çalışmaya, heyecanımızı da diri tutmaya devam edeceğiz. Yeni yıla yeni umut ve heyecanlarla girdiğimiz bu günlerde en büyük gayemiz, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, şehrimiz ve ülkemizin istikbali için durmadan çalışmaktır.
Gür, yılbaşı mesajının devamın da şu ifadelere yer verdi :"Bu duygularla bir kez daha 2020 yılının Batman’ımız, ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Batmanlı hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler