İlaçlama çalışmaları gece gündüz devam ediyor

Batman Belediyesi, havaların ısınması ve hasat mevsiminin başlaması nedeniyle artan haşerat şikâyetlerine karşı ilaçlama çalışmalarını sıklaştırdı

Halkın sinek ve sivrisinekten uzak huzurlu bir yaz geçirmesi için aralıksız hizmet veren Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilaçlama çalışmalarını Batman merkezindeki 45 mahallede gece gündüz aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

Artan haşerat şikâyetlerine karşı çalışmalarını hızlandıran Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8 araç ve 18 personel ile gece gündüz 45 mahallede ilaçlama çalışması yürüterek vatandaşların daha huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışıyor.

 

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından buğday biti ile ilgili yapılan açıklamada; “Mevsimsel olarak şehrimiz her sene olduğu gibi buğday biti denen bir haşere türünün akınına uğramaktadır. Buğday biti denen haşere, sivrisinek veya karasinekten farklı insana zarar vermeyen türdür, bu geçici bir durumdur. Yapılacak ilaçlama çalışmaları ile bu sorun kısa sürede ortadan kalkacaktır” bilgisine yer verildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler