İMAM HATİPLİLERDEN VALİ ŞAHİN 'E TEŞEKKÜR

Batman İmam Hatip Mezunlarından İlgili kurum Müdürlerine Teşekkür.

İmam- Hatip Mezunlarının Objektif Gazetesinde yer alan "Ahde Vefa Çağrısı" başlıklı haberi yetkililerce dikkate alınarak gereği yapıldı. 
 
 
Geçtiğimiz günlerde "Ercan Gün" isminin Gültepe’de bir parkta yaşatılacağı, İmam-Hatipliler arasında sevince yol açmış, Gün ailesini mutlu etmişti.
İmam -  Hatip Mezunlarını sevindiren ve müjde niteliğindeki ikinci haber Salih Günaydın ile ilgili oldu. "Salih Günaydın" isminin bir İmam Hatip Lisesinde yaşatılacak olması Eğitim camiası, İmam-Hatip mezun ve öğrenciler arasında sevinç yarattı. 
 Batman'da Belde Mahallesi 3276 sokak No:6 ‘da eğitim veren " Anadolu İmam Hatip Lisesi"ne, Salih Günaydın isminin verileceği haberinin duyulması üzerine, İmam-Hatip mezunları Objektif Gazetesini arayarak memnuniyetlerini ifade ettiler.
 
 
İMAM HATİPLİLERDEN VALİ ŞAHİN'E TEŞEKKÜR
 
İmam Hatip Mezunları yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler.
 
"SALİH GÜNAYDIN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ"nde  Salih Günaydın  isminin yaşatılmasında  başta, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin olmak  üzere emeği geçen tüm ilgili kurum müdürlerine teşekkür ediyoruz. 
“Salih Günaydın” Hocamız ve arkadaşımız “Ercan Gün” isimlerini yaşatma sevincini bizlere yaşattıkları için, emeği geçen herkesten Allah razı olsun."
 
 
SALİH GÜNAYDIN : 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Salih Hoca, 1976- 1977 Eğitim - Öğretim yılından itibaren Batman İmam-Hatip Lisesi müdürlüğü görevinde bulundu. Bir dönemde Batman Lisesi Müdürlüğü görevini yürütmüştü. Eğitim camiasının duayeni  ve çok değerli bir isimdi. Görev yaptığı yıllarda uyguladığı disiplinli eğitimi ile adından söz ettirmişti. (Faruk ÇİFTÇİ)
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler