İNEGÖL'DE İKİ BATMANLI HAYATINI KAYBETTİ

İNEGÖL'DE İKİ BATMANLI HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde orman ürünleri fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı, Batman’ın Kozluk ilçesinden olan kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, hayatını kaybeden işçilerin Batman’ın Kozluk ilçesinden Aydın Toprak ve diğerinin ise Ömer Coşgun olduğu öğrenildi.
Olay, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren orman ürünleri fabrikasının talaş siloları ile yağ depolarında henüz belirlenemeyen nedenle Patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikada Yangın çıktı.
Çıkan yangın sonucu iki kişi hayatını kaybederken, yedi kişi yaralandı. Patlama sonucu yaralanan isimler şunlar :
 
 Bünyamin Hiçyılmaz (25), Müslüm Can (26), Yusuf Usanmaz (26), Sabahattin Eren (26) ve Musa Coşgun (29), Emirhan Türköz (20) ile Tolga Bozkurt (27).
Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Hiçyılmaz, buradan Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Siyah dumanların ilçe merkezinden de görüldüğü yangına, 14 itfaiye ekibi müdahale ederek kontrol altına alınabildi.  Çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler