IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU

IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU

DÜNYA HASTANESİ ve P.C.O İNSANİ YARDIM DERNEĞİ HASTALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
 
Grufan MOHAMMED adlı hastanın  sürekli kusma ve kilo kaybı şikayeti vardı. Kendisine Anoreksia Nervosa tanısı konulan hasta Özel Batman Dünya Hastanesine P.C.O derneği tarafından getirildi.
 
Öncelikle Dahiliye uzmanı Ahmet NAS tarafından hastaya  medical tedavi uygulandı. Sonrasında Gastroentrolog Nurettin TUNÇ tarafından mide ve bağırsak sorunları çözüldü. Sonrasında Üroloji doktoru Sedat YILMAZ tarafından Üreter  taşı tanısı konulan hasta bu sebeple opere edildi. Nöroloji Doktoru Samet ÖNCEL tarafından konsülte edilen hastaya ilaç tedavisi başlandı. Nefes darlığı yaşayan hasta Göğüs Hastalıkları doktoru Çiğdem HANAZAY’a konsülte edilip ilaç tedavisi başlandı. Daha sonra Kadın Doğum doktoru Mehtap YILDIZ BAKAN Diyetisyen Kübra AKIN ve Psikolog Mesut KARTALIN düzenlediği tedavilerden sonra sağlığına kavuştu. Hastaneye başvurduğunda 27 kilo olan hasta bir aylık düzenli doktor takipleri ve tedavileriyle 15 günde 32 kiloya ulaştı. 
El birliği ile hastalarının yüzünü güldüren Özel Batman Dünya Hastanesi Doktorları hastalarını sağlıkla ülkesine gönderdi. Artık yüzü gülen hasta Grufan MOHAMMED başta benimle ilgilenen değerli doktorlarıma ve P.c.o insani yardım derneğine teşekkürlerimi sunuyorum ömrümün sonuna kadar  sizlerin duacısı olacağım dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler